ANNONSØRINNHOLD FRA INVITE GUEST TECHNOLOGY AS

Ny løsning fra Invite Guest Technology revolusjonerer gjestereisen

Administrasjon og drift av en moderne overnattingsbedrift krever stadig mer oversikt og styringssystemer. Salg, booking, markedsføring og informasjon både internt og til gjesten skal fungere som èn sømløs prosess. Gjestens krav til korrekt informasjon til korrekt tid, både før og under oppholdet øker.

Publisert Sist oppdatert
MODERNISERER GJESTEREISEN: Daglig leder Hugo Mølmesdal i Invite Guest Technology ønsker å ta gjestereisen inn i en mer moderne tid.

Flere overnattingsbedrifter opplever systemfrustrasjon. Bedriften har eksempelvis et bookingsystem, nøkkelkort, et informasjonssystem og tilgjengelige informasjonsskriv på rom. Ofte snakker ikke systemene sammen, og man må oppdatere informasjon og nøkkeldata i hvert enkelt system. Det er tidkrevende å lære opp sesongansatte i hvert enkelt system og det blir ofte litt for enkelt å gjøre feil. Gjesten får utdatert informasjon og bedriften risikerer å miste oversikten. 

Èn overordnet løsning 

Invite InStay integrerer bookingløsning med automatiserte prosesser for digitale nøker, temperaturstyring, informasjon til gjest i sanntid og mulighet for mersalg både før og under oppholdet. Invite InStay forenkler tidkrevende manuelle prosesser og lar bedriften oppdatere alt på èn plass. 

Hugo Mølmesdal, daglig leder i Invite Guest Technology, forteller at målet er å ta gjestereisen inn i en mer moderne tid for å svare på det gjester ønsker om frihet og selvbetjening, uten å være avhengig av åpningstider eller å kontakte personal. Han viser til flyplasser som et eksempel. Få orker å stå i kø om det er en mulighet for selvbetjening. Vi har mindre tålmodighet og har blitt stadig mer vant til å administrere vår egen reise fra telefonen, men, legger han til, det betyr jo ikke at man må sløyfe kontaktpersoner helt.  

En helhetlig digital gjestereise frigjør personalet til andre oppgaver, som for eksempel å fokusere på tilstedeværelse og vertskapsrolle, sier Mølmesdal.

Hugo Mølmesdal

– En helhetlig digital gjestereise frigjør personalet til andre oppgaver, som for eksempel å fokusere på tilstedeværelse og vertskap.

Les mer om Invite InStay her

Flere behov

Han sier videre at mange som drifter hoteller og andre overnattingsbedrifter kjenner på et økt behov for å drive både økonomisk og miljømessig bærekraftig, samtidig som de ønsker å utvide sesongen.

Blant annet kan det være krevende å forene ønsket om komfortabel temperatur for gjestene med kravet om å spare energi. Med Invite blir dette automatisert. Energisparing i de arealene der det er mulig og komfort når gjestene ankommer. Alt funksjonalitet er knyttet til booking og gjestereisen og integrert med PM systemet til overnattingsbedriften. Enkelt forklart: Med Invite® sin løsning kan bedriften enkelt justere energiforbruket ved å justere temperaturen i de periodene på døgnet der rom og fellesarealer ikke er i bruk. 

Ønsker du å vite mer om Invite InStay? Les mer på https://www.visitinvite.com/instay/ 

Utvikle destinasjonen 

Med Invite Instay kan reiselivsbedriftene sammen promotere alt som skjer på destinasjonen for å skape et helhetlig og attraktivt tilbud. Gjennom InStay vil bedriften både kunne gi gjesten nødvendig informasjon om oppholdet, men også promotere og selge tjenester fra samarbeidspartnere. Alt er enkelt tilgjengelig gjennom telefonen. 

Modulbasert 

En kjent utfordring ved å ta i bruk nye systemer er at de ofte har funksjonalitet som bedriften ikke har behov for eller ikke kan ta i bruk. Invite InStay er modulbasert slik at bedriften kan ta i bruk akkurat de funksjonene de har behov for, være seg det er digitale nøkler, webshop eller styring av smarte komponenter – eller alt i èn pakke! 

– Vi har sett nytten av å kunne bruke de ulike funksjonene hver for seg og ønsker at bedriften i størst mulig grad skal finne den sammensetningen av Invite som passer for dem, avslutter daglig leder Hugo Mølmesdal.  

Ønsker du å vite mer om Invite InStay? Les mer på 

https://www.visitinvite.com/instay/

 

Powered by Labrador CMS