Philips MediaSuite:

FULL KONTROLL: Philips Professional TV gir både hotell og gjester en ny og bedre TV-hverdag

En helt ny type hotell-tv

Innebygget Chromecast, lengre levetid og lavere kostnader gjør valget av hotell-TV enkelt. Nye Philips Professional TV gir både hotell og gjester en ny og bedre TV-hverdag.

Publisert Sist oppdatert


En unik TV, skreddersydd for den nye gjesteopplevelsen, samtidig som all tradisjonell teknikk er med.  Slik beskrives nye Philips Professional TV.

Som den eneste hotell-TV-en på det nordiske markedet har Philips innebygget Chromecast. Med noen enkle tastetrykk kan gjesten nyte innholdet på sin mobile enhet (både iPhone & Android-brukere) direkte på TV-en og samtidig bruke telefonen til andre oppgaver.

INNEBYGGET: Med innebygget Chromecast blir det enkelt for gjestene å se sitt favorittinnhold, og billigere for hotellet.

Lavere kostnader

Dette gjør at behovet for store kanalpakker minsker for hotellene, og dermed også kostnadene. Med innbygget Chromecast risikerer hotellene heller ikke tyveri eller tekniske problemer som eksterne enheter kan medføre.

Med integrert Chromecast sparer hotellene anslagsvis minst 1000 kroner per TV, siden de slipper innkjøp av ekstern enhet og installasjon.

 – Dette gjør TV-løsningen veldig kostnadseffektiv, det krever ikke noe ekstra maskinvare og det er en trygg løsning til profesjonell bruk. Brukerne trenger bare å koble seg opp til TV-en og trykke på Chromecast-ikonet på mobilenheten for å starte strømming av innhold fra hundrevis av cast-aktiverte apper. Mobilenheten deres blir fjernkontrollen, sier Mikael da Fonseca, nordisk salgssjef for Philips Professional TV.

NB: Saken fortsetter under videoen:

Flere fordeler

Ifølge Philips er det flere store fordeler med det nye Philips-systemet.

Extended lifetime:

Med den nye TV-en kan hotellene forlenge levetiden på TV-en med opptil 30 prosent. Dessuten er løsningen fremtidsrettet ved at den enkelt kan oppdateres med nye versjoner, og dermed nye funksjoner. Oppdateringene er kostnadsfrie og tilbys frem til 2021.

Guest surveys:

Med MediaSuite blir det enklere å forstå gjestenes ønsker, og opplevelsen de har av oppholdet. Via et spørsmål, som stilles direkte på TV-skjermen, kan gjestene gi en vurdering til hotellet. Personalet kan deretter iverksette eventuelle tiltak på stedet. Alt for å redusere risikoen for negative kommentarer på reise- og ratingsider på nettet.

GDPR-tilpasset:

Philips MediaSuite er GDPR-tilpasset. Dette sikrer at hotellene kan garantere gjestene at ingen personlige data lagres på Philips MediaSuite.

GLASSKLART: FullHD til 4K TV gir vakre og klare bilder med høy kontrast.

NB: Saken fortsetter under bildet.

Ett skritt foran

– Vår nye MediaSuite TV er en skikkelig game-changer, sier Mikael da Fonseca. – Med unike muligheter for å skreddersy velkomstbildet, og alle de nye funksjonene, er dette en komplett TV for hotellene, til en mye lavere totalkostnad enn en tradisjonell hotell-TV. Vi tilbyr en TV for hotellenes behov, men på gjestenes premisser.

Philips Professional TV er ganske enkelt «ett skritt foran».

Fakta om Phillips Professional TV:

 • Innebygget Chromecast. Vis innhold på den store skjermen.
 • FullHD til 4K TV. Vakre og klare bilder med høy kontrast.
 • Guest surveys. Få mer fornøyde gjester.
 • Innebygde analyser. Få statistikk om det du ser på.
 • Android-oppdateringer. Alltid den nyeste funksjonaliteten.
 • Google Play Store. Finn det. Se det. Spill det.
 • Rask installasjon. Total kontroll.
 • CMND & Control. Styr, oppdater og vedlikehold.
 • AppControl. Installer og administrer apper eksternt og sikkert.
 • Kostnadseffektiv. Med flerspråklig støtte.
 • 3 års garanti, kan forlenges til 5 år.
Powered by Labrador CMS